ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε καλοκαιρινό φιλανθρωπικό δείπνο την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 στο Golf Prive με σκοπό την συνέχιση του έργου υποστήριξης του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου Π. Γ. Ν. «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δωρεές που θα παραδώσει το Lifeline τους επόμενους μήνες. Η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Πρίνου ευχαρίστησε τους χορηγούς, όλους τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς. Η Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, νύφη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, αναφέρθηκε στην καμπάνια «Γίνε φίλος» του Lifeline Hellas.
Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στην ομιλία της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του Lifeline και ανακοίνωσε τις επόμενες εκδηλώσεις του σωματείου.
Η σπουδαία σολίστ βιολιού Μαργαρίτα Ναστούλη και ο εγγονός της Πριγκίπισσας Αλέξανδρος Andrews ξεκίνησαν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η υπέροχη Νίνα Λοτσάρη με την ορχήστρα της διασκέδασε τους καλεσμένους με αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια.
Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν το υπέροχο μενού του Golf Prive, την όμορφη διακόσμηση και έλαβαν πλούσια δώρα από τις εταιρείες Mesoestetic Pharma Group και Body Health Center.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas, η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, o κος Γιάννης Καζανίδης, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Αλεξία Σαβράμη, η κα Αγνή Μαρμαρίδη, η κα Ιωάννα Δράγνη.

SCROLL UP