ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ ΚΑΝ’ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ!” ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο χώρο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η παρουσίαση του βιβλίου “Κάντο να συμβεί ΤΩΡΑ!” της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Χάρη Παπαδόπουλου, από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Πρόκειται για ένα ένα αληθινά σπουδαίο βιβλίο αυτογνωσίας, το οποίο στοχεύει στην αφύπνιση της κινητήριας δύναμης που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Διαβάστε το και η ζωή σας θα βελτιωθεί θεαματικά!

Το μόνο που σας μπλοκάρει για να πάρετε όλα όσα θέλετε από το Σύμπαν είναι η δική σας στάση ζωής! Όλα όμως αλλάζουν! Και σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν οι απαραίτητες γνώσεις και οι τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε αυτή τη στάση ζωής έτσι ώστε να φτάσετε εκεί που έχετε ονειρευτεί και σας αξίζει! Με τα αποτελεσματικά εργαλεία που θα βρείτε στις σελίδες του, αυτό που θέλετε μπορείτε, με τη δική σας δύναμη, να το κάνετε να συμβεί ΤΩΡΑ!

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του Νομισματικού Μουσείου, αρχαιολόγος Δρ. Γεώργιος Κακαβάς και αποσπάσματα του βιβλίου ανέγνωσαν οι σπουδαίοι  ηθοποιοί  Κατερίνα Διδασκάλου και Ευθύμιος Ζησάκης.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα από το Catering Δειπνοσοφιστήριον και υπέροχα γλυκά από το Σερμπετόσπιτο.

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης-JGK&associates.

SCROLL UP