ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός LifelineHellas του οποίου ιδρύτρια είναι η Πριγκίπισσα Αικατερίνη πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο με θέμα «Captain’sDinner» στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των  ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση της η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Επίσης παρόντες ήταν o Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του, ο Πρέσβης κος Τάσος Κριεκούκης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο Πρέσβυς κος Διονύσης Κοδέλλας με την σύζυγό του, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στο LifelineHellas και στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί για την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και τους υπόλοιπους χορηγούς, τους φίλους και το Διοικητικό Συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του LifelineHellas τα τελευταία 20 χρόνια.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας τονίζοντας ότι ο σκοπός της ζωής είναι να δίνουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Επίσης έλαβαν υπέροχα δώρα από τα ZealotsofNature.

HTEREZA με το LIVESHOW της μάγεψαν τους παρευρισκομένους με τις ερμηνείες τους. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες ASMarine, MedicalAnti-AgingCenter, Artemide, Dogkas, Beatbespokeevents&services, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Metaxa, ZealotsofNature.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, DavidAndrews μαζί με τη σύζυγο του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, η αδελφή της Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιώτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα Φλερ Ποταμιάνου, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Δρ. Πεσκέση, η κα Έρση Τσακίρογλου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Ρόη Κωνσταντά  καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου κος Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη.

Επίσης, παρευρέθησαν ο κος Πάνος Ηλιόπουλος, ο κος Ανδρέας Ποταμιάνος, ο κος Νίκος Ευθυμίου τέως Πρόεδρος Εφοπλιστών, ο κος Δημήτρης Εμμανουηλίδης με την σύζυγο του, ο κος Γιώργος Τσακίρογλου, η κα Φρίντα Τσακίρογλου, η κα Λίλα Εμπειρίκου, ο κος και η κα Γιάννη Πατινιώτη, ο κος και η κα Στέλιου Αγγελίδη, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη με τον γιο της Λευτέρη, ο κος και η κα Στέλιου Λάβδα, η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Ξένια Παπασταύρου, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Ιωάννα Ηλιάδη, ο Δρ. Άρης Νταμάγκας, η κα Κατερίνα Γιατζόγλου, ο κος Γιάννης Καζανίδης, ο κος Νικόλας Μαρματσούρης και η κα Ειρήνη Νοτιά, η κα Ελένη Βαχάρη, ο Δρ. Σπύρος Λαζάρου και η κα Μαργαρίτα Λαζάρου, η κα Ρία Πρίνου, ο κος και η κα Ευγένιου Πιέρρη, η κα Όλγα Καραβερβέρη και πολλοί άλλοι.

SCROLL UP