ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ‘’BOLD BY ANGELIQUE TSANIS’’ ΣΤΗΝ 33η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ!

Σε ένα φαντασμαγορικό fashion show η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Angelique Tsanis παρουσίασε την ultramodern συλλογή της εταιρείας της “BOLD by Angelique Tsanis”, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους με την αισθητική των κοσμημάτων και το μη αναμενόμενο catwalk με guest τον international activist model Elton Ilirjani, που μετράει 12εκ. followers στο instagram. Tην επίδειξη παρακολούθησαν front row πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της σχεδιάστριας.
Όλες οι δημιουργίες είναι χειροποίητες, μοναδικές και αποκλειστικά σχεδιασμένες για κάθε πελάτη που αποπνέει κομψότητα και δυναμισμό. Η Angelique Tsanis συνδυάζει στα luxury jewelry τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική, το πάθος της για τα ταξίδια, την αγάπη της για τη μόδα και το international lifestyle. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ο χρυσός 18k, το ασήμι και το χειρουργικό ατσάλι. Τα κοσμήματα της εταιρείας “Bold by Angelique Tsanis” είναι σχεδιασμένα, όπως αναφέρει και η ίδια, για προσωπικότητες και ανθρώπους που αισθάνονται bold.
Τις exclusive collections της “BOLD by Angelique Tsanis” μπορείτε να τις βρείτε στο e-shop: https://boldbyangelique.com, σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα, όπως, JackieO’ Beach Club – Mykonos, Calilo Resort Hotel – Ios island, Aspronisi Resort Boutiques – Leros island και σύντομα στο νέο showroom στη Γλυφάδα.
Χορηγός του show η Gold 23 Carat, σαμπάνια με φύλλα χρυσού 23 καρατίων κατάλληλα για κατανάλωση και με μια ελαφριά νότα ροδάκινου, με τη χρυσαφένια όψη της και τη μεταξένια γεύση να κάνουν το προϊόν μοναδικό. https://luxury-living.club/

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης JGK&associates.
boldbyangelique.com
#BOLDBYANGELIQUETSANIS
Instagram: @boldbyangelique @angelique.tsanis
Facebook: @Boldbyangelique

SCROLL UP