Διάσημοι Μπαμπάδες επιλέγουν τις πάνες Agnotis

Ο Αποστόλης Τότσικας, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γιάννης Βαρδής, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Κώστας Βουτσάς αναλαμβάνουν το πολύτιμο έργο της αλλαγής πάνας στα παιδιά τους.

Ποιος είπε ότι το να αλλάζεις πάνες είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση; Όλο και περισσότεροι Έλληνες μπαμπάδες αναλαμβάνουν το πολύτιμο έργο της αλλαγής πάνας στα παιδιά τους! Είναι μια από τις πιο τρυφερές επαφές που μπορείς να έχεις με το μωρό και οι “δικοί μας” μπαμπάδες, το γνωρίζουν και επιλέγουν τις πάνες Agnotis.

Με την AGNOTIS ξενοιάζουν πλέον μια για πάντα, καθώς πέρα από τις δημοφιλείς πάνες, η εταιρία προσφέρει πλέον και υποαλλεργικά μωρομάντηλα εξαιρετικής ποιότητας αλλά και φυσικής προέλευσης κρέμα για την αλλαγή πάνας.

Η προετοιμασία είναι το παν! Επειδή δε θα μπορείτε να απομακρυνθείτε ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία, πριν από κάθε αλλαγή πάνας, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε κοντινή απόσταση από το σημείο της διαδικασίας.

Γιατί οι διάσημοι επιλέγουν Agnotis; Γιατί κατασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά, έχουν μοναδικό, βραβευμένο design πάνας αλλά και απίστευτες τιμές, χαμηλότερες έως και 30% του ανταγωνισμού!

Επιπλέον έχουν δωρεάν μεταφορικά, πανελλαδικά και αποστέλλονται στην πόρτα σας σε 1 με 3 ημέρες, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Οι αληθινοί μπαμπάδες –διάσημοι και μη!– δεν θα άφηναν στιγμή που θα τους φέρει πιο κοντά στο μωρό τους.

 

SCROLL UP