Εντυπωσιακό show της Brokers Jeans στην 21η AXDW

Με μια λαμπερή επίδειξη μόδας η εταιρεία BrokersJeans παρουσίασε τις νέες τάσεις για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2017 – 18 στα πλαίσια της 21ης AXDW στο Ζάππειο.  Οι σχεδιαστές Μαρία ΤαρενίδουΜαρία Ζήση και Γιώργος Παναγιάρης  έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες τους και απέσπασαν θερμά σχόλια. Στην επίδειξη συμμετείχαν με guest εμφάνιση ο Σόλων Τσούνης και ο σεφ Δημήτρης Δράκος. Το show πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των KozicJewelsMakrisShoes και DareUnderwearκαι υπό τη διεύθυνση της WhateverWorks.

 

Η συλλογή είναι επηρεασμένη από τη σύζευξη των παγκόσμιων αισθητικών προτύπων που στοχεύει στη δημιουργία νέων υβριδικών μοντέλων αισθητικής έκφρασης και  απευθύνεται στον άντρα που κινείται στο αστικό τοπίο ως σύγχρονος εξερευνητής.

 

Την επίδειξη παρακολούθησαν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου αλλά και της μόδας μεταξύ αυτών η Νίνα Λοτσάρη, η Λόλα Νταϊφά, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Ιωάννα Ασημακοπούλου, η Μαρία Ένεζλη, ο Δημήτρης Γιώτης, η Τέντυ Γερουλάνου, η Λένα Αντωνάκου και πολλοί ακόμα.

SCROLL UP