ΛΑΜΠΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ DINE IN ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ L’ARTIGIANO

Με απόλυτη επιτυχία και με πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου dine in καταστήματος της LArtigiano στην περιοχή της Ακρόπολης.

Ειδικότερα, το «παρών» στην εκδήλωση της LArtigiano έδωσαν αξιόλογοι δημοσιογράφοι και σημαντικά ονόματα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, οι οποίοι θαύμασαν το μοντέρνο χώρο και τον ξεχωριστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του καταστήματος ενώ παράλληλα απόλαυσαν μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, με πρωταγωνιστές τις λαχταριστές πίτσες και τις μοναδικές μακαρονάδες. Ανάμεσά τους διακρίναμε τους : Δέσποινα Καμπούρη,Ρένο Ρώτα,Νόνη Δούνια,Γιάννη Σπαλιάρα,Βασίλειο Κωστέτσο,Γιώργο Μανίκα, Κώστα Σόμμερ, Δημήτρη Αλεξάνδρου,Βίκυ Κάβουρα, Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Στην πιο ατμοσφαιρική γειτονιά της Αθήνας, μικροί και μεγάλη έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που εγγυώνται τόσο οι ποιοτικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η LArtigiano όσο και ο ξεχωριστός και απόλυτα φιλόξενος χώρος του πρώτου dine in καταστήματος της εταιρείας.

Η αισθητική του καταστήματος αλλά και τα εμπνευσμένα και μοντέρνα πιάτα της LArtigiano ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν το έναυσμα της νέας διαδρομής της εταιρείας στο χώρο των dine in καταστημάτων.

 

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης –JGK&associates.

SCROLL UP