Λαμπερό πάρτυ για τον ένα χρόνο πετυχημένης λειτουργίας του Vital Studio

Με ένα λαμπερό πάρτυ γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας του το VITAL STUDIO. Ο Νίκος Μπάρλος υποδέχτηκε από νωρίς αγαπημένους φίλους από το χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο, που αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση και τον τίμησαν με την παρουσία τους. Χορηγός επικοινωνίας ήταν η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ που πρόσφερε στους προσκεκλημένους τα νέα προϊόντα λουξ plus ‘n light, τα πρώτα αναψυκτικά στην κατηγορία light, μόνο με φυσικά γλυκαντικά (σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης), χωρίς προσθήκη ζάχαρης και 60% λιγότερες θερμίδες,

Το VITAL STUDIO αποτελεί έναν εντελώς νέο και καινοτόμο από κάθε άποψη, χώρο υγείας, διασκέδασης, άσκησης του νου και του σώματος. Μέσω της μεθόδου PILATES και άλλων εναλλακτικών τρόπων γυμναστικής να αναζωογονήσουμε το σώμα και το μυαλό μας.

Οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν στον πολυτελή χώρο, απόλαυσαν πίτσες από τη LArtigiano και νερό Θεόνη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τους: Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Τσατσαρή, Νίκο Χατζή, Νίκο Οικονόμου, Μανώλη Παπαμακάριο, Γιάννη Αθηναίου, Δήμο Ντικούδη, Ελένη Πετρουλάκη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μάκη Τσέλιο, Κάτια Δέδε, Τρύφωνα Σαμαρά, Νίκο Κοκλώνη, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, Κώστα Αλιμπέρτη, Kim και πολλούς ακόμα.

 

Vital Studio

Ερατοσθένους 7, 1ος όροφος, Καλλιμάρμαρο

2114102430

SCROLL UP