ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MLS

MLS DX 4G

To MLS DX 4G ενσωματώνει την έκδοση Android™ 7.0 (Nougat) για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του κινητού σου και να απολαμβάνεις ένα διαδραστικό γεμάτο εμπειρίες λειτουργικό περιβάλλον.Η IPS OGS οθόνη των 5,2” με 16,7 εκατ. χρώματα και ανάλυση 1280×720 (HD), σου προσφέρει μια ολοζώντανη εμπειρία προβολής σε υψηλή ανάλυση.Δύο κάμερες που θα σε ενθουσιάσουν. Τί θα έλεγες εάν στα 16MP μπορούσες να προσθέσεις άλλα 5MP;Γίνε εσύ το επίκεντρο της φωτογραφίας σου με το «Bokeh Effect» που σου εξασφαλίζει η διπλή κάμερα.Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

MLS F5

Με το ΜLS F5 µπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ανάλυσης 8MP µε LED flash καθιστώντας το ιδανική λύση για καθηµερινή χρήση. Επίσης, διαθέτει και κάµερα 3.2MP στη µπροστινή όψη για απίστευτες selfie, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρµογές.Η οθόνη IPS των 5 ιντσών και 16.7 εκ. χρωµάτων, προσφέροντάς σου µια ολοζώντανη εµπειρία προβολής.Με αποθηκευτικό χώρο 16GB έχεις ικανό χώρο για να αποθηκεύσεις όλα τα αρχεία σου καθώς και όλες σου τις αγαπημένες εφαρμογές. Μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη σου με κάρτα SD εώς και 128GB !

To smartphone σου είναι πολύτιμο, όπως και το περιεχόμενό του. Με τη χρήση του MLS Safe™ θα αποκτήσεις μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας, κρατώντας το περιεχόμενο του MLS smartphone σου μόνο για τα μάτια σου.

Οι επώνυμοι που επέλεξαν τα κινήτά τους από την MLS και έκαναν την ζωή τους πιο εύκολη είναι οι :Γιάννης Χατζηγεωργίου,Βίκυ Κάβουρα,Ρένος Ρώτας,Ελένη Βαϊτσου,Γιάννης Αϊβαζης,Ελένη Τσολάκη.

SCROLL UP