ΟΜΙΛΙΑ ΔΡ.ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ”

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με πρωτοβουλία της Προέδρου Περιοχής V και Επέκτασης Μελών L. Βούλας Σαραντάρη, πραγματοποιήθηκε ομιλία στις 23 Μαΐου 2018 του Ιατρού-Αγγειοχειρουργού κ. Χρήστου Παπασιδέρη με θέμα «ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ», στην κατάμεστη αίθουσα του Domotel-Καστρί στην Κηφισιά.
Ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α L. Μιχάλης Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε τον ομιλητή και παρέδωσε σ’ αυτόν αναμνηστική Λαϊονική Πλακέτα. Συντονίστρια της ομιλίας ήταν η Πρόεδρος του Γραφείου Τύπου του Θέματος κ. Νίνα Βλάχου.
Αν και όπως αναφέραμε το θέμα της ομιλίας ήταν «ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ», το μήνυμα που αντικατοπτρίζει καλύτερα την εκδήλωση είναι «Όταν η Υγεία συναντά τον Ανθρωπισμό». Κι αυτό γιατί ο κ. Χρήστος Παπασιδέρης πλήρως εναρμονισμένος με τις αξίες του Λαϊονισμού, προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα δωρεάν αγγειοχειρουργικό check-up στο ιατρείο του, καθώς και μία ευγενική χορηγία για τους ανθρωπιστικούς σκοπούς των Lions.
Στην ομιλία, εκτός από το πλήθος των ακροατών συμπολιτών μας, παρέστησαν αρκετοί ιατροί, συνάδελφοι του ομιλητή, παράγοντες της τοπικής κοινωνίας και από πλευράς Lions ο εισερχόμενος Πρόεδρος του Πολλαπλού Θέματος 117 L. Τάκης Αλικανιώτης, ο νεοεκλεγείς Κυβερνήτης του Θέματος 117Α 2018-19 L. Κώστας Λυμπέρης, η εκλεγμένη Αντικυβερνήτης Β’ 2018-19 και Πρόεδρος Περιοχής IV L. Μαργαρίτα Δασκαλάκη, προηγούμενοι Πρόεδροι του Πολλαπλού Θέματος, προηγούμενοι Κυβερνήτες, η Γραμματέας του Θέματος L. Μαίρη Παπαδοπούλου, ο Ταμίας του Θέματος L. Δημήτρης Παγουλάτος, Αξιωματούχοι του Θέματος και Πρόεδροι και Μέλη Λεσχών των Lions.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα αναψυκτικά της γνωστής εταιρείας ΛΟΥΞ.

SCROLL UP