ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ PARTY ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ PR MANAGER ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗ

Κοσμοσυρροή επωνύμων στο party για την ονομαστική εορτή του  γνωστού συμβούλου επικοινωνίας και PR manager Γιάννη  Καζανίδη,  που έγινε στο Gypsy Jungle.

Το Gypsy Jungle, όλο ζωγραφισμένο στο χέρι από την ομάδα της Βίβιεν Δημητρακοπούλου που έχει φιλοτεχνήσει τα ωραιότετα μαγαζιά της Αθήνας, έρχεται να ταράξει τα νερά της καθημερινής  διασκέδασης γιατί γίνεται πρωτοπόρο παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο και πολύ ενδιαφέρον μενού με ελληνικό sushi και μοναδικά tropical cocktails, σε έναν από τους ομορφότερους πλακόστρωτους πεζόδρομους του κέντρου, την Αιόλου, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Σε μια λαμπερή βραδιά  πλήθος καλεσμένων από τη showbiz, τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο  έσπευσε να  δώσει τις θερμότερες ευχές στο Γιάννη Καζανίδη.

Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τα υπέροχα γλυκά των ζαχαροπλαστείων Fresh, απόλαυσαν τη μοναδική Stolichnaya που με την ιδιαίτερη και πολύ δροσιστική γεύση της ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους όπως επίσης και τα μοναδικά αναψυκτικά της Λουξ, ενώ η l ‘artigiano πρόσφερε εκλεκτά εδέσματα.

O Γιάννης Καζανίδης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και μοιράστηκε με τους καλεσμένους του τις προσδοκίες και τις ελπίδες για την καινούρια χρονιά, με τυχερή τη Γεωργία Σιακαβάρα.

Την βραδιά έντυσε μουσικά ο γνωστός κύπριος ερμηνευτής Σάββας Ισοβίτης, με την πολύ ιδιαίτερη χροιά του να διασκεδάζει τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τους: Μάκη Τσέλιο, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Στράτο Τζώρτζογλου, Νίνα Λοτσάρη, Βασίλειο Κωστέτσο, Εύη Βατίδου, Τρύφωνα Σαμαρά, Δέσποινα Μοίρου και πολλούς ακόμα.

SCROLL UP