“MEXICO MI AMOR”: ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΣΤΟ GRAND OPENING

Με απόλυτη επιτυχία και με πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του “MEXICO MI AMOR”  στο Κολωνάκι. Το “MEXICO MI AMOR”   είναι ζωγραφισμένο όλο στο χέρι από τον ανήσυχο εικαστικό καλλιτέχνη Λεωνίδα Γιαννακόπουλο δημιουργώντας την κατάλληλη αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας, ακριβώς όπως αυτή που θα συναντήσεις σε ένα αυθεντικό στέκι του Mexico. Λειτουργεί από το πρωί, για αυθεντικό μεξικάνικο καφέ και επιδέξιο μεξικάνικο brunch. Στα αγαπημένα πιάτα του μενού, που ακροβατούν το πικάντικο, το καυτερό αλλά και το ντελικάτο, δια χειρός Θάνου Στασινού, θα βρεις φυσικά τα εμβληματικά Fajitas, Burritos και Chimichangas, αλλά και μια σειρά από προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις για να ζήσεις τη διαφορετική εμπειρία του Mexico Mi Amor.

Ο ιδιοκτήτης Αλέξανδρος Συρόπουλος υποδεχόταν από νωρίς τους λαμπερούς καλεσμένους του, οι οποίοι ταξίδεψαν στα στενά της Terra Latina με τις χρωματιστές τοιχογραφίες και το προσεγμένο interior design, διασκέδασαν με τις λατινοαμερικάνες μουσικές και τα μοναδικά cocktails, με μια φοβερή Μαργαρίτα να πρωταγωνιστεί, τη Margarita Guacamole που είναι διαφορετική απ’ ό,τι έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι: Παναγιώτης Βασιλάκος, Τεό Θεοδωρίδης, Αγνή Μάρα, Λάκης Γαβαλάς, Όλγα Καραβερβέρη, Έμυ Λιβανίου, οι ολυμπιονίκες του πόλο Κων/νος Γενηδούνιας και Γιώργος Δερβίσης, Ρένος Ρώτας, Ναταλία Αργυράκη και πολλοί ακόμα.

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης-JGK&associates.

SCROLL UP