ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ PARTY ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΖΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Σε ένα φαντασμαγορικό party με καλεσμένους πολύ καλούς του φίλους και συνεργάτες γιόρτασε τα γενέθλια του ο γνωστός σύμβουλος επικοινωνίας και PR manager Γιάννης Καζανίδης στο Block 146 στην πλατεία Κολωνακίου.

Στο Block 146 μπορείτε να ξεκινήσετε απολαυστικά τη μέρα σας, να γευματίσετε το μεσημέρι αλλά και να διασκεδάσετε με την παρέα σας το βράδυ πάντα με την καλύτερη μουσική και το εξαιρετικής ποιότητας φαγητό.

 

Ο Γιάννης Καζανίδης υποδέχθηκε φίλους από τη showbiz, τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο , οι οποίοι έσπευσαν να του δώσουν τις θερμότερες ευχές. Οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γεύτηκαν τα υπέροχα γλυκά των ζαχαροπλαστείων Fresh , απόλαυσαν τη μοναδική Stolichnaya που με την ιδιαίτερη και πολύ δροσιστική γεύση της ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, ενώ η l ‘artigiano πρόσφερε εκλεκτά εδέσματα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την λουξ cola plus n light που περιέχει μόνο φυσικά γλυκαντικά (φρουκτόζη και σάκχαρα φρούτων ) χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και με 60% λιγότερες θερμίδες καθώς και τις ελληνικές μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

Την βραδιά έντυσε μουσικά ο Κωνσταντίνος Φραντζής και ο Γιώργος Κατσάνος με το τουμπερλέκι του,ενώ οι καλεσμένοι δέχτηκαν προβλέψεις για το μέλλον τους από τη διάσημη αστρολόγο Άντα Λεούση.

Τον στολισμό του χώρου επιμελήθηκε η κα.Βάλια Πετρίδη της εταιρείας Petridis LV.

Η ελληνική εταιρεία MLS (Making Life Simple) Innovation Inc ήταν και αυτή στους χορηγούς της βραδιάς.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τους :Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλειο Κωστέτσο,Τρύφωνα Σαμαρά , Κώστα Σόμμερ,Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Leo Μπαζίμα,Φρέντυ Καλομπράτσο,Πηγή Δεβετζή,Δημήτρη Στρέπκο,Θοδωρή Θεοδωρόπουλο,Μάρα Δαρμουσλή και πολλούς ακόμα.

SCROLL UP