ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο με τίτλο “Aperitivo Dinner”, τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο εστιατόριο Hassiotis Evangelos. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συνέχιση του έργου στήριξης των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.
Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews μετέφερε τις ευχές της Πριγκίπισσας Αικατερίνης που λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση.
Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν το υπέροχο μενού και το γλυκό το οποίο δημιούργησε ο κύριος Ευάγγελος Χασιώτης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα που προσέφερε η εταιρεία mesoestetic Pharma Group.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με τη σύζυγό του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο και η αδελφή της Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιώτη. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κος Γιάννης Σαχίνης και η κα Αγνή Μαρμαρίδη.
Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η χρυσή χορηγός κα Αγγελική Τσάνη με τον κο Ευάγγελο Καρρά, η Πρέσβειρα της Ακτής Ελεφαντοστού κα Μέρω Κεσεσίογλου, ο κος και η κα Ιωάννη Μαρμαρίδη, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, η κα Ιωάννα Βαρδινογιάννη, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Μαρίλια Βαζαίου, η κα Χριστίνα Ασημακοπούλου, η κα Εύη Χατζηδάκη, η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, η κα Κατερίνα Μαλαματίνα με την κόρη της Στεφανία, η κα Ελένη Αζά, η κα Λιάνα Σκουρλή, ο Δρ. και η κα Κωνσταντίνου Καρμανιώλα, η κα Αλεξία Κουλούρη, ο κος Γιάννης Καζανίδης, ο κος Γιάννης Δημακουλέας, η κα Μόιρα Βασιλοπούλου, η κα Φωτεινή Αποστολοπούλου, η κα Δέσποινα Πορτοκάλη, η κα Ηρώ Πανέτσου, ο κος Απόστολος Βερβέρογλου, ο κος Αναστάσης Θεοφίλου, η κα Κυριακή Κρόμπα και άλλοι.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: DNA centers, Margariti Dental Clinic, mesoestetic Pharma Group, Βίκος, Κάβα Νέκταρ, Godibile Prosecco doc.

SCROLL UP