93 ΧΡΟΝΙΑ από τη γέννηση της ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ

Μια λαμπερή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν το Σάββατο  10  Δεκεμβρίου 2016 σε GALA DINNER  στην Αθηναϊκή Λέσχη με αφορμή τον εορτασμό των 93 χρόνων από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα κοκτέιλ στην αρχή της βραδιάς και στην συνέχεια η  δημοσιογράφος και μέλος του Συλλόγου Έμη Λιβανίου προλόγισε τη βραδιά ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους, τους χορηγούς και τους καλλιτέχνες. 

Ακολούθησε η Πρόεδρος  του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας»Λιάνα Σκουρλή, η οποία μίλησε για όλες τις εξελίξεις του Μουσείου Μαρία Κάλλας.και για την εκδήλωση, η οποία αποτελεί έναρξη του εορτασμού 

για τα 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ.

Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Τεχνόπολης.

Το μουσικό μέρος άνοιξε η σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, και ακολούθησαν η μέτζο σοπράνο Φωτεινή Αθανασάκη και ο τενόροςΑντώνης Μπατσάκης, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. 

Special guests της βραδιάς, η σοπράνο Έλενα Κελεσίδηκαι ο τενόροςΔημήτρης Πακσόγλου, οι οποίοι καθήλωσαν το κοινό με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους. 

DJ Γιώργος Μισιρλής

SCROLL UP