Οι επώνυμοι στα εγκαίνια της boutique “Nikos Apostolopoulos”

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος πραγματοποίησε τα εγκαίνια της νέας του boutique “Nikos Apostolopoulos” στο Κολωνάκι. Οι επώνυμοι λάτρεις της μόδας έδωσαν το παρών στη λαμπερή βραδιά του opening και διασκέδασαν στο partyπου είχε στηθεί πίνοντας Jägermeister και αναψυκτικά Λουξ και απόλαυσαν χειροποίητες γεύσεις από το Παγωτό.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα unisex αρώματα Eau de Parfum με την υπογραφή του σχεδιαστή. Πρόκειται για το Eau de Bleu & το Rouge βασισμένα σε δύο από τα βασικά χρώματα του ορατού φωτός. Και τα δύο αποτελούν συνθέσεις φυσικών στοιχείων και όχι συνθετικών.

Το Eau de Bleu έχει αρώματα κέδρου, αγγειόσπερμου(vetyver), καφέ Αϊτής, λιβανιού, μύρου, αρωματικού κάρνο, πατσουλί, μοσχολίβανου, ρετσίνη από το Σιάμ με μοναδικό άρωμα, λουλούδια λεμονιάς και πορτοκαλιάς και λάβδανο μοσχογάλης που το κάνουν πολύ επιθετικό και ακατανίκητο.

Το Rouge μεταφέρει όλο τον αισθησιασμό της Ανατολής με απολαυστική πούδρα γκουρμέ με αρώματα από εγγλέζικα γλυκά, λιβάνι, βασιλικό, γιασεμί, ξηρά φρούτα ροδάκινα, το σπάνιο κινέζικο λουλούδι οσμανθός, σανδαλόξυλο, κέδρο και καραμέλα.

Στην πρόσκληση του σχεδιαστή ανταποκρίθηκαν επώνυμοι φίλοι του όπως η Μιμή Ντενίση, ο Βασίλης & η Ρόη Αποστολοπούλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μαρίνα Βερνίκου, η Πηγή Δεβετζή, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, η Χριστίνα Παππά, ο Θανάσης Αθανασίου, ο Τόνυ Δημητρίου, ο Δημήτρης Γιώτης, η Μαίρη Δρακοπούλου, η γλύπτρια Βασιλική, η Εριφύλλη Νικολοπούλου, ο Αντώνης Πολέντας ο Κώστας Γκρέκας, ο Τάσος Μπερδέσης, η Σάντρα Βουτσά, τα μοντέλα Διονυσία Κουκίου, Ζώης Σημαντήρας και Γιάννης Μπάχος και πολλοί ακόμα.

Boutique Nikos Apostolopoulos

Σκουφά 19 & Ηρακλείτου, Κολωνάκι

2103392706

 

Press Release File

SCROLL UP