Τα λαμπερά εγκαίνια του Funky Buddha στην Κηφισιά

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Funky Buddha στην Κηφισιά. Ο διευθυντής marketing και επικοινωνίας της Funky Buddha, Βασίλης Gutmacher υποδέχτηκε τους καλεσμένους του από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο στο νέο εντυπωσιακό χώρο και τους ξενάγησε σε αυτό.

Η Funky Buddha λειτουργεί ήδη ένα δίκτυο δεκαεπτά σημείων πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας προβλέπει τη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων σε 30 έως το τέλους του έτους. Η εταιρεία προσφέρει ρούχα αντρικά και γυναικεία δυναμικά, χαρούμενα, εκφραστικά, με προσεγμένες ποιότητες και λεπτομέρειες, μα πάνω από όλα άνετα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν fashion show από τη νέα συλλογή πίνοντας δροσερά αναψυκτικά Λουξ και μπύρα Desperados. Τα μαλλιά και το make up των μοντέλων επιμελήθηκε η ομάδα Freddy Make up Stage. Τέλος, ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες του καινούριου μοντέλου της Yamaha, Tricity.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια μεταξύ αυτών οι: Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος, Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρης Μάζης, Κατερίνα Γιατζόγλου, Ελένη Πετρουλάκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Έμυ Λιβανίου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Τζένη Μπότση, Γιώργος Νανούρης, Λένα Παπαληγούρα, Βάσω Κολλιδά, Δήμητρα Κωστάκη, Σάββας Πούμπουρας, Ελένη Βαϊτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Κατερίνα Τσαβάλου, Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Ρένος Ρώτας, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Νιάκαρης, Λάουρα Νάργες, Αριστοτέλης Μπολοβίνος, Μελέτης Ηλίας, Γιώργος Βουβάκης και πολλοί ακόμα.

Funky Buddha

Παναγίτσας 6, Κηφισιά

 

Press Release File

SCROLL UP