ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Ο Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου «Μαρία Κάλλας – Lyric and Coloratura arias», της διεθνούς σειράς μουσικών βιβλίων «33 1/3», από τις εκδόσεις Οξύ, διοργάνωσε, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, μια πανέμορφη βραδιά, στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτισμού και της Πολιτείας, όπως ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Λευτέρης Σκιαδάς και ο αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Δημόπουλος, καλλιτέχνες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, εκδότες και επικεφαλής φορέων της τέχνης και του πολιτισμού. Όλοι τίμησαν με την παρουσία τους την τέχνη και την προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, μια γυναίκα-σύμβολο, που με το απαράμιλλο ταλέντο της φώτισε τους ουρανούς της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.
Υπήρξε επίσης ιδιαίτερα ευτυχής και σημαντική η σύμπραξη εξαιρετικών ομιλητών από όλο το φάσμα του πολιτισμού που κατέθεσαν από καρδιάς την προσωπική και την επαγγελματική τους ιστορία σχετικά με τη μεγάλη ντίβα, υπό καθοδήγηση και τον συντονισμό της δημοσιογράφου και συγγραφέα Αλεξίας Κουλούρη.

SCROLL UP