ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ GALA ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό αποκριάτικο Gala, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο Μέγαρο Υπατία. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη των σεισμόπληκτων της Συρίας και της Τουρκίας και των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.
Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον χρυσό χορηγό την Οικογένεια Τσάνη, όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους υποστηρικτές και τους συμμετέχοντες της βραδιάς.
Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews αναφέρθηκε στο έργο προσφοράς του Lifeline Hellas και μετέφερε τις ευχές της Πριγκίπισσας Αικατερίνης που λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση.
Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ, δωρεά του Begnis Catering, τρία ιταλικά κοκτέιλ, δωρεά της εταιρείας Καρούλιας και την υπέροχη διακόσμηση που επιμελήθηκε και προσέφερε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα που προσέφερε η εταιρεία Molton Brown.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Επίτιμη Αντιπρόεδρο του Lifeline Hellas και τον γιο τους Αλέξανδρο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος με την σύζυγο του Έμη, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κος Γιάννης Σαχίνης, η ταμίας κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Αλεξία Σαβράμη, ο κος Παναγής Τρίκαρδος και η κα Αγνή Μαρμαρίδη.
Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η χρυσή χορηγός κα Αγγελική Τσάνη, ο κος και η κα Ιωάννη Μαρμαρίδη, ο κος και η κα Βασίλη

Σαβράμη, ο κος Ιωάννης Πατινιώτης, ο Δρ. Γιώργος Παπαβασιλείου, ο Απόστολος Τρίκαρδος, ο κος Νίκος και η κα Φωτεινή Ουραηλίδη, ο κος Παναγιώτης Μαντούβαλος και η κα Μαρία Γαρμπή, η κα Σοφία Βερνίκου, ο κος Γιάννης Καζανίδης, η κα Πόπη Μπεγνή, ο κος Μάνος και η Δρ. Έλενα Βελάνη, η κα Εύη Περιστέρη, η υποψήφια βουλευτής της Ανατολικής Αττικής κα Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, η κα Άντζελα Τριανταφυλλίδου, η κα Αλεξάνδρα και η κα Ναταλία Παράσχη, ο κος Μάξιμος Καλλιμασιάς, η κα Αναστασία Παπαθάνου, ο κος Μέμος Κατοπόδης, ο κος Γιώργος Πεφάνης, η κα Αγγελική Κουτούλια, ο κος Saji Khoury, ο κος Μάριος και η κα Γεωργία Καρνέση, η κα Δέσποινα Πορτοκάλη, ο κος Nigel Dean και η κα Νανά Βενέτη, η κα Diana Svolakis, ο κος Νικόλας Κατσαρός και η κα Φαίη Μπέη, ο κος Νικόλας Καραγκιαούρης, o κος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, η κα Έφη Παπαστύλου, η κα Σοφία Βιτάλη, η κα Ιωάννα Χρονοπούλου, η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου, Δρ. και Κυρία Γιάννη Φύσσα, ο Χρήστος και η Μαρίλυ Φίλιου, ο Νίκος και η Λίλα Μερτζάνη και πολλοί άλλοι.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Οικογένεια Τσάνη, Μέγαρο Υπατία, Μπεγνής Catering, DNA centers, Margariti Dental Clinic, Molton Brown, Βίκος, Limoncello DiCapri, Gozio Il vero Amaretto, Villa Cardea, Godibile Prosecco doc., Evritos, Artemide, FCA Hygiene.

SCROLL UP