ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΛΑΜΨΗ ΓΙΑ ΤΟ “WELLNESS 4LIFE – LUXURY PERSONAL GYM” ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Grand Opening του νέου χώρου personal προπόνησης “WELLNESS 4LIFE” του Στράτου Τζώρτζογλου, της Σοφίας Μαριόλα και του Αλέξη Διαμαντόπουλου στον Πύργο Αθηνών, επί της Μεσογείων 2.

Το “WELLNESS 4LIFE” απευθύνεται σε ανθρώπους υψηλών απαιτήσεων και υψηλής αισθητικής με φιλοσοφία του τα Personal mini group, εξειδικευμένα προγράμματα σε σχέση με τον κάθε σωματότυπο! Ολιστική γυμναστική με Pilates reformer, λειτουργική προπόνηση, factional mini group και tx ηλεκτρομυοδιέγερση για όσους δεν έχουν χρόνο και θέλουν άμεσα αποτελέσματα μυϊκής ενδυνάμωσης και απώλειας λίπους.
Άλλαξε το σώμα σου ριζικά, χωρίς πολύωρες προπονήσεις και με λιγότερο κόπο, ειδικά σχεδιασμένο από τον προπονητή στίβου Χρήστο Τζέκο και την ολυμπιονίκη Κατερίνα Θάνου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου υποδεχόταν από νωρίς τους λαμπερούς καλεσμένους του οι οποίοι ξεναγήθηκαν στον καινούριο χώρο και γνώρισαν τις παροχές του μοναδικού “Wellness4life Personal Gym”. Ανάμεσά τους διακρίναμε τους: Ναταλία Δραγούμη, Εύη Αδάμ, Βίκυ Κάβουρα, Περικλή Κονδυλάτο, Γιάννη Σπαλιάρα, Πηγή Δεβετζή, Κατερίνα Γιατζόγλου, Δημήτρη Στρέπκο, Βλάσση Χολέβα, Κώστα Σόμμερ, Κων/νο Καζάκο και πολλούς ακόμα.

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης-JGK&associates.

SCROLL UP