ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίαση της η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Επίσης παρόντες ήταν o Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με τη σύζυγο του, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τη σύζυγο του, ο Αρχηγός του Ναυτικού Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης με τη σύζυγο του, ο Πρέσβυς κος Διονύσης Κοδέλλας με τη σύζυγό του και η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα. Λουκία Κεφαλογιάννη.
Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και αναφέρθηκε στους μελλοντικούς φιλανθρωπικούς στόχους του Lifeline Hellas.
Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της ενότητας στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό της βραδιάς κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, τις εταιρείες ΕΔΑ Αττικής Α.Ε, Lifeline Aviation, Greek Flying Doctors, Head X, Institute of Life και την κυρία Maureen Wellens.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και διασκέδασαν με τις μελωδίες της Chryssanthemis και του εγγονού της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και του Πρίγκιπα Αλέξανδρου, Αλέξανδρου Andrews. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Molton Brown, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλειου Iordanis.

Το Lifeline Hellas με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και του Lifeline United Kingdom βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων παίδων.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Medical Antiaging,Zeus + ΔΙΟΝΕ, Grande Bretagne, Divani Hotel, New Hotel, Epirotiki lines, Οδοντική Ανάπλαση, St. George Lycabettus, η κα Βούλα Σαραντάρη, Margariti Dental Clinic, Kayak, Attica, Hilton, Epirotiki, Bollicine, Attica,ξενοδοχείο «Ανεμόλια», Litohoro Olympus Resort Villas &Spa, Parthenis, Apivita, Elatos Resort & Health Club, Apivita,Lena Katsanidou, PanasSophisticatedHospitality, GolfPrive, Colonial, Athenee, Kivotos, BluePalaceResort&SpaCrete, LuxuryYachtParties, AldemarResorts, Sofmedica, Aigisboutiquehotel, HyattRegencyThessaloniki, Πέτρα & Φως, Αννα Μαρία Μαζαράκη, WyndhamGrandAthens, TheMargi,Nero, Terrablue, Magnadi, Σερσελαφαμ, Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Sephora, IliosShippingCo, Μαρμαρίδης Έπιπλα και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες: Αναγέννηση, by Epirotiki lines,Motoroil, ΕΛΠΕΝ, Evritos, Beat be spoke events and services, Artemide, Diamond events, Ένωση Γυναικών Πάτρας, Άσυλο Ανιάτων, Blink, MMAModern, Temes, Music Arts, Navios Maritime Holdings, Βίκος, Tricardos Group, JGK&associates-Γιάννης Καζανίδης και πολλοί άλλοι.

[widgetkit id=271]

SCROLL UP