Λαμπερές Παρουσίες στο Dalida Party στο Shamone

Η Rosebud.21 και το 18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου γιόρτασαν με ένα μοναδικό πάρτι  την πρεμιέρα της ταινίας «Ciao Amore Dalida» στο Shamone.Η ταινία περιγράφει την εκρηκτική ιστορία της ζωής της Dalida, που ήταν γεμάτη επιτυχία, δόξα και αποθέωση, αλλά και τραγικές στιγμές, στην πορεία της 30χρονης καριέρας της

Το παρών στη βραδιά έδωσε  και η λαμπερή πρωταγωνίστρια Σβέβα Αλβίτι όπου φωτογραφήθηκε με τους διάσημους καλεσμένους και διασκέδασε και χόρεψε υπό τους ήχους των επιτυχιών της αξέχαστης Dalida. Το πάρτυ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Brokers Jeans, της Dealber, των καλλυντικών Golden Rose και της Stolichnaya.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους διακρίναμε και τους Ματθίλδη ΜαγγίραΑποστόλη ΤότσικαΆβα ΓαλανοπούλουΦώτη ΣεργουλόπουλοΓιάννη Χατζηγεωργίου, Αλέξη ΚωστάλαΤάσο ΜπουλμέτηΜαίρη ΔρακοπούλουΔημήτρη ΑλεξάνδρουΒίκυ ΚάβουραΓιώργο Μανίκα, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, Χριστίνα Κολέτσα, Μάγια ΓάκηΒασίλη Gutmacher,  Χρήστο Δεληλάμπρο και πολλούς ακόμα.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στη disco βραδιά αφιερωμένη στη Dalida, την απόλυτη ντίβα των ‘70s και ΄80s, και απόλαυσαν αναψυκτικά Λουξ plus light και νερά Θεόνη. Highlight του πάρτυ, όταν εμφανίστηκε η drag queen Ρία ως Dalida.

SCROLL UP